Wanden

Echte sfeerbrengers in elke ruimte

Wanden om van te watertanden

Houten wanden zorgen voor een warm accent in je slaapkamer of woonkamer. Ze maken de ruimte in een handomdraai stijlvol en uniek! Doe inspiratie op in onze toonzaal, laat je verrassen door de mogelijkheden…

Maestro Latt

Maak van je wand een eyecatcher met de LATT profielen!

Ideaal voor een tv-wand, of om je inkom een nieuwe look te geven. Ook als hoofdbord voor je bed zijn ze gemakkelijk in te zetten. Ze zijn origineel voor een wand in de keuken en zelfs in het toilet brengen ze instant meerwaarde.

Ze bestaan in, zwart, wit (overschilderbaar)  houttinten of hout gecombineerd met zwart.

Bij ons in voorraad : Latt black, Latt black pepper, Latt black castle. Andere kleuren zijn snel leverbaar.

Barnwood

Hout met een geschiedenis, vroeger gebruikt voor schuren in de Alpen of in Canada, brengt karakter in een ruimte, keuze uit verschillende soorten.

We hebben ook Barnwood voor buitengebruik, voor een authentieke look van je bijgebouw of een gevelbekleding met karakter. Nu en dan kunnen we een partij oude eiken wagondelen aanbieden. Unieke geschiedenis in jouw interieur. Ook steenschotten voor je wandelpad of terras zijn meestal in stock.

Steigerhout

écht gebruikt en 1-zijdig geschuurd

Mooi aan de wand, in dunne dikte 15mm beschikbaar voor deze toepassing.

Ook op 30mm dikte  voor het maken van bijpassende meubels, tafels enz…

Dit zijn alvast foto’s ons toegestuurd door klanten die met ons steigerhout aan de slag gegaan zijn.

Les Océaniques, Les Norantics en Lambriseringspanelen

Les océaniques en les norantics zijn gamma’s massieve houten planchetten in naaldhout,  geborsteld  of bekapt, geschilderd in licht tinten voor een Long Island stijl of een eerder landelijke look . Ook onze lambriseringspanelen in waterwerende mdf dompelen je ruimte direct in een nieuwe sfeer.

Clickboard en Clickwall

Grote panelen met kliksysteem om snel en efficiënt een afgewerkte wand te plaatsen, praktisch alternatief voor Gyproc, niet meer opvoegen, afwasbaar en overschilderbaar.

Parket, Lindura of houten systeempanelen aan de wand, akoestische wanden

Met een eenvoudig systeem van metalen profielen kan je elke houten vloer van Meister gemakkelijk aan je wand bevestigen. Voor een imposante en originele wandafwerking. 

Daarnaast heeft Meister met zijn craft collectie een eiken wandbekleding met een barnwoodlook. 

Wil je de akoestiek in je ruimte verbeteren, dan is een wand bekleden met de vilten systeemwanden SP800 een goed idee. Gezelligheid en een aangename klank gecombineerd.