Tuinschermen

Tuinschermen in kunststof, glas of metaal… We hebben ze allemaal!

Tuinschermen in verschillende materialen

Ons aanbod van tuinschermen is heel divers met één constante, de keuze voor duurzame materialen met een lange levensduur. Weer en wind, hitte en vorst, grondcontact… logisch dat je voor buitengebruik kiest voor kwaliteit.

Tuinschermen in hout

Wij verkopen de houten tuinschermen van het merk Collstrop. Collstrop is het enige merk op de markt dat een garantie biedt van 25 jaar tegen aantasting door houtrot en insecten. En dat zijn geen loze woorden, want bij Vandenbroucke verkopen we al sinds 1974 Collstrop schermen en palen, ze gaan écht 25 jaar mee!

Zowel klassieke modellen als meer designmodellen maken deel uit van hun collectie. Klassiek zijn deze schermen in een zoutgroene kleur die dan geleidelijk aan vergrijst. Nieuw is ook de impregnatiekleur tanwood, die de schermen de look van hardhout geven. 

Bij de meeste modellen zijn ook bijpassende deurtjes te verkrijgen. 

Download hieronder de catalogus of bekijk hier het gamma van Collstrop.

Tuinschermen in kunststof

De collectie onderhoudsvriendelijke tuinschermen van het Duitse merk Traumgarten is de oplossing voor wie het eens iets totaal anders mag zijn! Vooral hun systeemschermen met profielen die je in gleufpalen monteert kennen veel succes.

Ze bestaan in verschillende kleuren  WPC ( = composiet), zoals lichtgrijs en antraciet maar ook bruin en lichtbeige. Je kan ook variëren met brede en smallere lamellen met bijpassende verlichting of glazen stroken voor wat meer ruimtegevoel. Er zijn ook telkens bijpassende enkele deuren of dubbele poorten. 

Download hier de Traumgartencatalogus

Glazen tuinschermen

Wil je meer privacy op je terras maar toch nog zonlicht en een luchtige look? Dan zullen de glazen schermen van Traumgarten je zeker kunnen charmeren!

Download hier de Traumgartencatalogus

Tuinschermen in aluminium

Traumgarten heeft met hun systeemschermen ook een collectie in aluminium in lichtgrijs, antraciet of zelfs aluminium met houtlook.

Het kunnen gesloten schermen zijn maar ook de lichte scheidingswanden Rhombus geven je tuin een strakke moderne look en toch voldoende privacy.

Download hier de Traumgartencatalogus