Professioneel B2B

Ben jij schrijnwerker, aannemer, projectontwikkelaar of architect en wil jij ontzorgd worden terwijl jij én jouw eindklant de beste service en advies krijgen? Dan ben je bij Vandenbroucke Hout aan het juiste adres!

Vandenbroucke Hout biedt service voor professionele klanten

Bij ons staat kwaliteit en service altijd voorop, voor de particuliere klant maar ook voor jou als professional.  Maar we begrijpen als geen ander dat jij een andere service wenst dan een particuliere klant en daarom hebben we een specifieke service voor zelfstandigen.

Op welke service mag je rekenen?

Wij helpen jouw klant met de juiste keuze

Weet jouw klant niet wat te kiezen? Wij hebben een ruim gamma aan binnendeuren, plafonds, wandbekleding, vloeren, decoratief plaatmateriaal, gevelbekleding en tuinhout en maken hen graag wegwijs.

We werken niet met ellenlange stalenwaaiers waarin je jouw weg niet vindt, Vandenbroucke heeft een
grote showroom die een ware inspiratiebron is. Wij nemen jouw klant graag mee op wandel – we tonen de diverse stijlen, geven de nodige uitleg over aankoop maar ook onderhoud. Als er een keuze werd gemaakt, brengen wij jou op de hoogte. Zodra we de afmetingen hebben gaan wij het materiaal uitrekenen en zorgen voor een offerte op maat  inclusief technische uitleg voor de plaatsing of gebruik.

Hoogstaand technisch advies

Naast alle decoratieve materialen, hebben wij ook veel constructieve producten en een groot aanbod massief hout. Als professional zit jij met specifieke vragen – de producten wijzigen zo snel en het aanbod is zo ruim, dat het onmogelijk is altijd met alles mee te zijn. Bovendien zijn er soms complexe situaties waar jij graag eens wil overleggen met iemand met kennis ter zake.

Vandenbroucke Hout zorgt voor jou voor een professionele
technische uitleg zodat jij bij de plaatsing zeker niet voor onvoorziene problemen komt te staan die veel tijd en geld kosten. Zo krijg jij een tevreden klant !

Service

Wij begeleiden je van het keuzeproces, aankoop, verwerking van jouw order tot dienst na verkoop. Voor het plaatmateriaal levert Vandenbroucke Hout ook een perfecte zaag- en afplakservice af. 

De materialen kunnen bij ons worden afgehaald, maar je kan ook rekenen op een correcte en tijdige leverservice bij jou in het atelier of op de werf. Wij kunnen snel leveren omdat deze diensten volledig door Vandenbroucke zelf beheerd worden.

Contacteer ons hier om professionele klant te worden!

Heb je een concrete vraag, wens je een klant door te sturen naar onze toonzaal?  Stuur ons een mailtje, bel ons of kom eens langs!

We geven jou met alle plezier informatie – je mag rekenen op een rondleiding en grondige uitleg.Ook als jij al professionele klant bent, ben je altijd welkom om de showroom eens te komen verkennen.