Terrasplanken

Breng gezelligheid en charme in je tuin!

Geniet van jouw terras

Of je nu een terras kiest in hout of je gaat voor het onderhoudsgemak van een terras in kunststof, terrasplanken zijn altijd gezelliger en charmanter dan een terrastegels. Het geeft je tuin meteen een zuiderse uitstraling, en misschien zelfs een instant vakantiegevoel.
Een realisatie van een van onze klanten.

Houten terrasplanken: een van onze absolute specialiteiten

Het hout voor de terrasplanken wordt bij ons luchtgedroogd, geselecteerd en in eigen atelier geschaafd en gecontroleerd. Zo kunnen we foutvrije en stabiele planken garanderen waardoor elke plank perfect bruikbaar zal zijn. 

Bij ons geen massaproductie, maar degelijk vakmanschap!

We schaven de meeste profielen voor montage met de handige B-fix clips voor een onzichtbare bevestiging. 

Courante houtsoorten zijn onder andere padouk, tali, ipé, thermo den, thermo movingui, accoya, bankirai, geïmpregneerd hout, …

Al deze houtsoorten zijn duurzaam en vergrijzen mooi door zon en regen.

Ook alle toebehoren zoals onderprofielen, regelbare plankenvloerdragers, onderlegpads en schroeven zijn in voorraad.

Omdat alles in eigen atelier gemaakt wordt kunnen we ook de perfecte afwerkingslatten, bijhorende plankjes voor een bank of dorpel op maat voor je maken.

Als je jouw houten terras éénmaal per jaar, bij het begin van de lente schoonmaakt met onze osmo hardhoutontgrijzer of HP7 blijft het terras de hele zomer met weinig moeite proper.

Houtcomposiet of kunststof

Met kunststof terrasplanken heb je een onderhoudsarm terras dat altijd zijn gekozen kleur zal behouden. Bovendien zijn de planken meestal anti-slip. De keuze is bijzonder uitgebreid, veel verschillende kleuren en structuren, holle of volle planken, de bijhorende onderconstructie in aluminium enz… In onze toonzaal staan onze adviseurs u bij om de juiste plank voor u te selecteren. Ook technisch lichten we u de montagevoorschriften toe.

Wij verdelen de merken Traumgarten en Twinson van Deceuninck

Ontdek hier de catalogus van Traumgarten

Ontdek hier de catalogus van Twinson en Twinson Click