Carports en bijgebouwen

Duurzame producten voor elk budget

Een waardevolle uitbreiding aan je woning

Collstrop is sinds 1974 ons belangrijkste merk van tuinschermen, carports en bijgebouwen. Met de 25 jaar garantie tegen aantasting door houtrot en insecten zijn ze uniek op de markt. Bij ons hebben deze producten ook al bewezen dat ze werkelijk zo lang meegaan! We bieden een ruim gamma van schermen in alle mogelijke stijlen en afmetingen en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

In het Collstrop gamma vind je naast carports en bijgebouwen ook bloembakken, picknicktafels en andere accessoires om van je tuin een aangename plek te maken.

Download het toolbook en bekijk het gamma van Collstrop met modellen en afmetingen

Carports

Een Collstrop carport is modulair en dus aanpasbaar aan elke situatie. Ideaal als aanbouw aan de zijgevel van de woning, of vrijstaand in de tuin. Als overdekt terras krijgt de carport vaak een tweede functie. Je kan ook een berging onder de carport integreren.

Geen onderhoud aan je carport en toch 25 jaar garantie tegen aantasting door houtrot en insecten? Dat is het comfort waar je van geniet als je voor een Collstrop carport kiest.

De carports worden geleverd in een bouwpakket, gemakkelijk te monteren door de vakman of de handige doe-het-zelver.

Download hieronder de catalogus of bekijk hier het gamma van Collstrop.

Terrasoverkappingen en bergingen

Grasduin in het Collstrop toolbook voor een gamma aan mooie pergola’s, modulaire bergingen en terrasoverkappingen. Die maken jouw tuin extra gezellig en creëren handige schaduwplekken voor wanneer het net iets te warm wordt in de zon!

Download hieronder de catalogus of bekijk hier het gamma van Collstrop.

Tuinaccessoires

Gezellig ontbijten aan de picknicktafel, een boekje lezen op de Fronzo bank of je groene vingers testen met een moestuinbak doe je met Collstrop!

Download hieronder de catalogus of bekijk hier het gamma van Collstrop.