Maak het jezelf gemakkelijk met de vinylvloeren van Floorify

Je eigen vloer leggen was nog nooit zo eenvoudig. Kiezen voor Floorify, is kiezen voor gemak. Niet alleen bij de plaatsing van je vloer, maar ook voor het onderhoud. Mooier, makkelijker en steviger, dat is de essentie van de Floorify vinylvloeren.

De vinylvloeren van Floorify kunnen heel vlot op de meeste bestaande vloeren geplaatst worden. Dankzij het handig kliksysteem kan zelfs iemand met twee linkerhanden eenvoudig en snel een vloer plaatsen. Ondergrond uitrollen, vloer in elkaar klikken en genieten. Stofvrij en stil, zo simpel kan het zijn.

Floorify Vinylvloeren, renovatievloer, nieuwbouw, renovatie
Donkere vinylvloer van Floorify in de keuken

Ook in het onderhoud blinkt Floorify uit. Alle vloeren zijn schok- en vlekbestendig én 100% waterbestendig. Met stofzuiger of dweil verdwijnen vlekken heel eenvoudig en er kan geen enkele vloeistof in de vloer dringen. Floorify kan dus zowel voor je leefruimte, slaapkamer, badkamer als keuken de oplossing zijn.

Opvallend is het stille stapgeluid op je Floorify vloer, het voelt ook veel warmer aan de voeten dan tegels of laminaat. Deze rigide vinylvloeren zetten weinig uit en kunnen in grote ruimtes tot 20x20meter in één stuk gelegd worden.

Lees hier meer over het verschil tussen een klassieke vinylvloer en een rigide vinylvloer.

Doordat de vloeren van Floorify zo dun zijn (maximum 4,5mm), zijn ze de perfecte oplossing in renovaties. Je kan gewoon bovenop de oude tegel werken. Bestaande deuren kunnen blijven en ook op vloerverwarming met warm water of elektriciteit kan je een Floorify vloer plaatsen.

Naast de voordelen van de plaatsing en het gebruiksgemak, is er bovendien nog de gigantische keuze aan uitvoeringen en kleuren. Visgraat, planken of tegels, betonlook, terrazzo of een natuurlijke houtlook, de collectie heeft voor ieder wat wils.

Bekijk hier onze catalogus van Floorify.

We staan je graag bij met professioneel advies voor jouw keuze van vloer. Kom vrijblijvend langs in de Floorify belevingswinkel in onze toonzaal! Bekijk hier de Floorify collectie of maak hier een afspraak om het aanbod in onze toonzaal te bekijken.