Maatwerk

Juist tot op de millimeter!

Start jouw project met maatwerk uit ons atelier

Laat het hout voor jouw constructie en afwerking op maat zagen en schaven in ons atelier. Ook je plaatmateriaal nemen we met plezier onder handen. Onze medewerkers werken in een modern en goed onderhouden machinepark jouw maatwerk correct af.

Zaagwerk en afboorden van plaatmateriaal

Bij ons kan je terecht voor het verzagen van verschillende plaatmaterialen. Zowel multiplex, mdf, spaanplaten, volkern en Rockpanel platen nemen wij onder handen.

In het platenatelier verzagen we jouw platen tot op de millimeter met de computergestuurde opdeelzaag. Daarnaast kunnen we deze indien gewenst afboorden met onze kantenlijmmachine. We hebben een ruim aanbod aan melamineplaten, laminaatplaten en fineerplaten. Deze kunnen we afboorden met zowel melaminekanten, abs kanten, laminaat- en fineerkanten.

Download je digitaal hulpmiddel voor jouw bestelling

Bestel eenvoudig jouw gewenste materialen via ons digitaal hulpmiddel.

Via een handig Excel-bestand vul je de gegevens in, zoals de afmetingen van het gewenste stuk en welke zijden afgeplakt moeten worden of in verstek moeten worden gezaagd. Ons computerprogramma berekent hoeveel platen en afplakband er nodig zijn.

Op elk gezaagd stuk wordt een sticker gekleefd zodat je gemakkelijk het juiste stuk kan terug vinden, volgens de gegevens die je eerder doorgaf via het Excel-bestand.

Download hier het zaagwerkformulier voor bestelling of offerteaanvraag van verzagen en afboorden van plaatmateriaal.

Zaag- en schaafwerk massief hout

De medewerkers in het atelier verzagen en schaven het hout naar de gewenste afmetingen voor jouw project. Dat bespaart jouw tijd en moeite. Bij ons ben je zeker van perfect afgewerkt zaagwerk.

Ook gevelbekleding zoals planchetten, profielen en terrasplanken worden bij ons in het atelier geschaafd.