Gamma binnendeuren

Home > Blog > Interieur > Binnendeuren > Gamma binnendeuren

Ontdek het gamma binnendeuren van Vandenbroucke Hout

Binnendeuren spelen een essentiële rol in je huis, niet alleen als functionele scheidingswanden tussen kamers, maar ook als belangrijk onderdeel van de algehele esthetiek en sfeer. Houten binnendeuren zijn heel populair omdat ze klasse uitstralen en bijna in elk interieur passen. Zoek jij een binnendeur die perfect in jouw living, keuken of kamer past? Bij Vandenbroucke Hout vind je gegarandeerd iets dat je mooi vindt!

Daarnaast bestaat hout ook in verschillende kleurschakeringen of kan het gekleurd worden, waardoor er genoeg opties zijn voor jouw gewenste afwerking. Of je nu gaat voor een industriële look of voor bijvoorbeeld een landelijke stijl: met een houten binnendeur kan je alle kanten op.

In de toonzaal van Vandenbroucke Hout vind je de mooiste houten deuren voor in jouw interieur. Of je nu overweegt om je oude binnendeuren te vervangen, nieuwe binnendeuren voor je huis zoekt, of gewoon meer wilt weten over dit onderwerp, je kan bij ons terecht. In onze toonzaal vind je alles voor jouw interieur, waaronder een ruim assortiment aan vloeren, binnendeuren, wanden, plafond,…

Reken op het vrijblijvend en deskundig advies van onze adviseurs. Een goede uitvoering van de houten binnendeur is bij Vandenbroucke Hout verzekerd!

Inhoudstafel

Wat zijn binnendeuren?

Binnendeuren zijn deuren die gebruikt worden om de ene ruimte van de andere te scheiden binnen een woning. Ze zijn essentieel om privacy te creëren, geluid te isoleren en de temperatuur in verschillende kamers te reguleren. Binnendeuren kunnen worden gemaakt van diverse materialen zoals hout, MDF, glas, staal en zelfs kunststof. De materiaalkeuze beïnvloedt niet alleen de uitstraling van de deur, maar ook de duurzaamheid en prijs. 

De meest kwalitatieve binnendeuren in hout vind je bij Vandenbroucke Hout

Hoe kies je de juiste binnendeur?

Het kiezen van de juiste binnendeur vereist enige overweging, omdat deze de uitstraling en functionaliteit van je huis zal beïnvloeden.

Bedenk waar de deur zal worden geplaatst en welke functie deze moet vervullen. Wil je een deur voor privacy, geluidsisolatie of puur decoratieve doeleinden?

Binnendeuren zijn er in verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Kies een stijl die past bij de algehele inrichting van je huis en je persoonlijke smaak. Ook de materialen verschillen. Heb je graag een stalen deur, of wil je liever een glazen deur? Voor houten deuren moet je bij Vandenbroucke Hout zijn. 

Binnendeuren prijzen en budgetplanning

Het budgetteren voor binnendeuren is belangrijk, omdat de prijzen sterk kunnen variëren afhankelijk van het type en het materiaal.

De kosten van een binnendeur hangen natuurlijk af van het type en het materiaal. Het is een goed idee om een kijkje in de toonzaal van Vandenbroucke Hout te komen nemen om zo een inzicht te krijgen in de gemiddelde prijs van binnendeuren, variërend van type tot type. Zo kan je een realistisch  budget opstellen en kijken wat past bij jouw financiële mogelijkheden.

Onze troeven

 • Een ruime deurenstudio in onze toonzaal in Beernem
 • Deskundig advies en heel wat jaren ervaring met veel aandacht voor de details om een perfect afgewerkte deur samen te stellen
 • Bij ons kan je ook terecht voor alle deurbeslag en een ruime keuze deurkrukken in alle prijsklassen
 • Onze ingekaste verfdeuren hebben we steeds in voorraad
 • Vlot bereikbaar langs de E40: Op slechts 2 minuten rijden van de afrit Beernem (E40) zijn we zeer vlot bereikbaar vanuit alle richtingen.
 • Inladen, zo gebeurd: Rij met je voertuig tot aan het magazijn om jouw materialen in te laden.
 • Je kan je bestelling komen ophalen of thuis laten leveren als je dat wenst. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een perfecte aflevering
Gamma binnendeuren

In onze deurenafdeling vind je een 60-tal binnendeuren, van verschillende merken

Onze deurenstudio in onze toonzaal in Beernem bestaat uit meer dan 60 binnendeuren in verschillende stijlen en uitvoeringen en van verschillende merken. Kom gerust langs, we helpen je graag met persoonlijk advies verder en delen onze expertise om voor jou de meest geschikte binnendeur te vinden.

 •  
 • De Argenta invisidoor is een deur strak in de wand met onzichtbare kaders, wij zijn argenta preferred partner
 • Svedex en Theuma witlakdeuren is een zeer betaalbaar alternatief voor verfdeuren
 • Daarnaast hebben we heel wat massieve deuren modern, rustieke paneeldeuren of planchetdeuren
 • Kies voor cottage gelakte of fineer binnendeuren
 • Laminaatdeuren van Theuma, Prüm en Hörmann
 • Moderne gelakte of fineerdeuren
 • Ontdek de moderne stalen deuren van Steelit, of pivoterend van Emezzi. Uiteraard is maatwerk ook hierbij mogelijk.
 • We hebben ook volledig glazen deuren met gezuurde of gezandstraalde motieven

 

Neem dus zeker eens een kijkje op onze website, kom eens langs in onze toonzaal of neem contact met ons op indien je specifieke vragen hebt. 

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons