Binnendeuren

Home > Blog > Interieur > Binnendeuren

De mooiste houten binnendeuren bij Vandenbroucke Hout

Binnendeuren spelen een essentiële rol in je huis, niet alleen als functionele scheidingswanden tussen kamers, maar ook als belangrijk onderdeel van de algehele esthetiek en sfeer. Houten binnendeuren zijn heel populair omdat ze klasse uitstralen en bijna in elk interieur passen. Daarnaast bestaat hout ook in verschillende kleurschakeringen of kan het gekleurd worden, waardoor er genoeg opties zijn voor jouw gewenste afwerking.

In de toonzaal van Vandenbroucke Hout vind je de mooiste houten deuren voor in jouw interieur. Of je nu overweegt om je oude binnendeuren te vervangen, een nieuw huis bouwt, of gewoon meer wilt weten over dit onderwerp, je kan bij ons terecht. In onze toonzaal vind je alles voor jouw interieur, waaronder een ruim assortiment aan vloeren, binnendeuren, wanden, plafond,… Reken op het vrijblijvend en deskundig advies van onze adviseurs.

Inhoudstafel

Wat zijn binnendeuren?

Binnendeuren zijn deuren die gebruikt worden om de ene ruimte van de andere te scheiden binnen een woning. Ze zijn essentieel om privacy te creëren, geluid te isoleren en de temperatuur in verschillende kamers te reguleren. Binnendeuren kunnen worden gemaakt van diverse materialen zoals hout, MDF, glas, staal en zelfs kunststof. De materiaalkeuze beïnvloedt niet alleen de uitstraling van de deur, maar ook de duurzaamheid en prijs.

De meest kwalitatieve binnendeuren in hout vind je bij Vandenbroucke Hout.

Hoe kies je de juiste binnendeur?

Het kiezen van de juiste binnendeur vereist enige overweging, omdat deze de uitstraling en functionaliteit van je huis zal beïnvloeden.

Bedenk waar de deur zal worden geplaatst en welke functie deze moet vervullen. Wil je een deur voor privacy, geluidsisolatie of puur decoratieve doeleinden?

Binnendeuren zijn er in verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Kies een stijl die past bij de algehele inrichting van je huis en je persoonlijke smaak. Ook de materialen verschillen. Heb je graag een stalen deur, of wil je liever een glazen deur? Voor houten deuren moet je bij Vandenbroucke Hout zijn. 

Onderhoud en schoonmaak van binnendeuren

Om je binnendeuren er jarenlang goed uit te laten zien en goed te laten functioneren, is regelmatig onderhoud essentieel.

Afhankelijk van het materiaal van je deuren, zijn er specifieke schoonmaakmethoden en tips om ze in optimale staat te houden. Vandenbroucke Hout geeft je graag meer info over de schoonmaakmethode voor jouw specifieke houten deur. 

Binnendeuren prijzen en budgetplanning

Het budgetteren voor binnendeuren is belangrijk, omdat de prijzen sterk kunnen variëren afhankelijk van het type en het materiaal.

De kosten van een binnendeur hangen natuurlijk af van het type en het materiaal. Neem zeker eens een kijkje in de toonzaal van Vandenbroucke Hout om een inzicht te krijgen in de gemiddelde prijs van binnendeuren, variërend van type tot type. Zo kan je een realistisch  budget opstellen en kijken wat past bij jouw financiële mogelijkheden.  

Onze troeven

 • Een ruime deurenstudio in onze toonzaal in Beernem
 • Deskundig advies en heel wat jaren ervaring met veel aandacht voor de details om een perfect afgewerkte deur samen te stellen
 • Bij ons kan je ook terecht voor alle deurbeslag en een ruime keuze deurkrukken in alle prijsklassen
 • Onze ingekaste verfdeuren hebben we steeds in voorraad
 • Vlot bereikbaar langs de E40: Op slechts 2 minuten rijden van de afrit Beernem (E40) zijn we zeer vlot bereikbaar vanuit alle richtingen.
 • Inladen, zo gebeurd: Rij met je voertuig tot aan het magazijn om jouw materialen in te laden.
 • We komen jouw bestelling ook thuis leveren als je dat wil. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een perfecte aflevering
Binnendeuren

In onze deurenafdeling vind je een 60-tal binnendeuren, van verschillende merken

Onze deurenstudio in onze toonzaal in Beernem bestaat uit meer dan 60 binnendeuren in verschillende stijlen en uitvoeringen en van verschillende merken. Kom gerust langs, we helpen je graag met persoonlijk advies verder en delen onze expertise om voor jou de meest geschikte binnendeur te vinden.

 •  
 • De Argenta invisidoor is een deur strak in de wand met onzichtbare kaders, wij zijn argenta preferred partner
 • Svedex en Theuma witlakdeuren is een zeer betaalbaar alternatief voor verfdeuren
 • Daarnaast hebben we heel wat massieve deuren modern, rustieke paneeldeuren of planchetdeuren
 • Kies voor cottage gelakte of fineer binnendeuren
 • Laminaatdeuren van Theuma, Prüm en Hörmann
 • Moderne gelakte of fineerdeuren
 • Ontdek de moderne stalen deuren van Steelit, of pivoterend van Emezzi. Uiteraard is maatwerk ook hierbij mogelijk.
 • We hebben ook volledig glazen deuren met gezuurde of gezandstraalde motieven

Neem dus zeker eens een kijkje op onze website, kom eens langs in onze toonzaal of neem contact met ons op indien je specifieke vragen hebt.

Deze artikels vind je mogelijks ook interessant:
Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons
Deze artikels vind je mogelijks ook interessant: