Deur zonder kader

Home > Blog > Interieur > Binnendeuren > Deur zonder kader

Revolutionaire deuren: deur zonder kader

Eén van de opvallendste uitvindingen op het gebied van binnendeuren is de opkomst van de deur zonder kader. Voorheen waren binnendeuren met een omlijsting de go-to voor huizen en kantoren, maar nu zien we steeds vaker strakke, moderne deuren zonder zichtbare kaders. Vandenbroucke Hout heeft een ruim aanbod aan deuren zonder kader, voor wie op zoek is naar een eigentijdse en verfijnde uitstraling in hun interieur.

Inhoudstafel

Dé trend: deur zonder kader

Traditionele binnendeuren, schuifdeuren en draaideuren werden vaak geleverd met een omlijsting, die een duidelijke grens vormde tussen de deur en de omliggende muur. Moderne ontwerpen streven naar een strakke en minimalistische vormgeving. Hier komt de deur zonder omlijsting om de hoek kijken. Dit type deur werd ontworpen om naadloos op te gaan in de wand, waardoor een vlakke en strakke look ontstaat die perfect past bij hedendaagse interieurs.

Deur zonder kader

Onzichtbare scharnieren

De onzichtbare scharnieren maken deze deuren extra bijzonder. Door deze scharnieren lijkt het alsof de binnendeur zweeft, wat een extra vleugje moderniteit toevoegt aan elke ruimte. De onzichtbare scharnieren worden zorgvuldig gemaakt en geïntegreerd in het deurblad, waardoor ze volledig verdwijnen wanneer de deur gesloten is.

Aanpassen naar voorkeur

Vandenbroucke biedt verschillende soorten deuren zonder omlijsting aan. Welke soort het beste past bij je interieur wordt gebaseerd op verschillende factoren, zoals de dikte van het deurblad, de draairichting van de deur, de dikte en afwerking van de muren (gipsplaat of pleister), de afmetingen van de deuropening en de deur en natuurlijk het gewenste materiaal. 

De deur zonder kader is niet alleen geschikt voor woonruimtes, maar kan ook een elegante toevoeging zijn in kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes. De strakke en moderne uitstraling van deze binnendeur matcht goed met verschillende interieurstijlen en kan de sfeer in een ruimte verbeteren

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe een deur zonder kader jouw interieur een extra touch kan geven. 

Deze artikels vind je mogelijks ook interessant:
Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons
Deze artikels vind je mogelijks ook interessant: