Xinnix

Xinnix: onzichtbare deursystemen

Er is één naam die steeds opnieuw opduikt als het gaat om elegantie en functionaliteit: Xinnix. De naam Xinnix (Ik zie niks) omschrijft perfect het resultaat dat deze deursystemen bereiken, onzichtbare deuren.

Ben je op zoek naar een nieuwe binnendeur of schuifdeur voor je interieur? In dit artikel presenteert Vandenbroucke met trots de veelzijdige mogelijkheden van Xinnix deursystemen. Deze systemen brengen een revolutie teweeg in de manier waarop we deuren waarnemen en gebruiken.

Inhoudstafel

Het geheim

Het geheim achter deze deuren zonder omlijsting zijn de innovatieve aluminium onzichtbare kozijnen. Xinnix kozijnen en plinten worden met uiterste precisie in de muur gemonteerd, waardoor de deur en het xinnix kozijn volledig in de muur verdwijnen na de wandafwerking. Naast bepleistering (stucwerk), kunnen de wanden ook afgewerkt worden met tegels, fineer of HPL. Dit geeft een zeer strak en minimalistisch eindresultaat. 

Het assortiment

Het Xinnix assortiment bestaat uit Xinnix binnendeuren, deursystemen, plinten, krukken, sloten, scharnieren en dichtingen. Dankzij de veelzijdige productopties kunnen Xinnix deuren worden aangepast aan elke ruimte en elke behoefte.

Met het breedste Xinnix profiel, geschikt voor een deurblad met een deurhoogte tot 3500 mm, kunnen zelfs de grootste openingen naadloos worden afgedekt. Dit schept een grote vrijheid voor architecten en ontwerpers die hun visie tot leven willen brengen.

X1

De X1 is het breedste Xinnix profiel. Dit profiel is geschikt voor wanden met een minimum dikte van 100 mm. Met dit kozijn kunnen de deuren alleen trekkend geopend worden vanaf de vlakke zijde.

X2

Dit is een smal en veelzijdig Xinnix profiel. In bijna alle situaties kan er een X2 kozijn worden gebruikt. 

X3

Bij een X3 wordt gebruikgemaakt van een taatsdeurscharnier. Bij een taatsscharnier zit het draaipunt aan de onderkant en aan de bovenkant van de deur. Hierdoor kan de deur tot maximaal 150 graden in beide richtingen open worden geduwd. 

Wat Xinnix werkelijk onderscheidt, is de aandacht voor detail en functionaliteit. Elk aspect van de Xinnix deursystemen is zorgvuldig ontworpen om een perfecte balans te bieden tussen esthetiek en gebruiksgemak. Elk element is geoptimaliseerd om aan de hoogste normen te voldoen.

  • Toonaangevend bedrijf in de binnendeurenwereld
  • Op-en-top Belgische kwaliteit
  • In alle situaties kan er een veelzijdig Xinnix profiel geplaatst worden
  • Verschillende maten, draairichtingen, designs mogelijk
  • Geen zichtbare scharnieren = de ruimte lijkt optisch groter
  • Breed scala aan bijbehorende accessoires
  • Matcht met elk type slot 

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Xinnix kan worden toegepast in jouw project. Met Xinnix maak je een statement. Kies voor Xinnix, breng je visie tot leven en zie niks behalve perfectie.

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons