Binnendeur landelijk

Home > Blog > Interieur > Binnendeuren > Binnendeur landelijk

Creëer warmte met onze landelijke binnendeuren

Bij Vandenbroucke Hout streven we ernaar om je interieur warmte en karakter te geven met onze binnendeuren. En hoe kan dat beter dan met een landelijke binnendeur? Onze prachtige collectie landelijke binnendeuren is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap.

Inhoudstafel

Rustieke sfeer

Ben je op zoek naar een binnendeur met een landelijke uitstraling, rustieke charme of een vleugje nostalgische gezelligheid? Onze landelijke binnendeuren zijn precies wat je nodig hebt om je interieur te verfraaien en een extra dimensie te geven. De binnendeuren van Vandenbroucke Hout zijn allemaal vakkundig vervaardigd, om zo de natuurlijke schoonheid van het hout te accentueren.

Breng de landelijke sfeer naar binnen

Op het platteland wonen is spijtig genoeg niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig kan je met onze landelijke binnendeuren de warmte en de gemoedelijkheid van het platteland naar binnen brengen.

Onze landelijke binnendeuren worden gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen en afgewerkt met natuurlijke tinten en aardetinten, zo passen ze perfect bij elke landelijke woonstijl.

Binnendeur landelijk

Typische barn-stijl

Onze barndeuren worden vervaardigd van massief hout, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een rustieke uitstraling hebben die perfect past bij een landelijk interieur. 

De vlakke panelen met V-groeven en de diagonale stijlen, zijn kenmerkend voor een landelijke binnendeur. Dankzij de brede planken en kruispanelen ademen deze deuren authenticiteit en gezelligheid uit. 

Naast rustieke binnendeuren, kun je natuurlijk ook strakke landelijke deuren of moderne binnendeuren vinden bij Vandenbroucke Hout.

Binnendeur landelijk

Bezoek onze showroom en laat je inspireren

Wil je onze landelijke binnendeuren van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom en laat je inspireren door deze landelijke stijl. Onze deurenstudio in onze toonzaal in Beernem bestaat uit meer dan 60 binnendeuren in verschillende stijlen.  De productspecialisten van Vandenbroucke staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons