Binnendeuren prijzen

Home > Blog > Interieur > Binnendeuren > Binnendeuren prijzen

Wat is de prijs van een binnendeur?

Kwalitatieve binnendeuren

Op zoek naar een ruim assortiment aan binnendeuren? Bij Vandenbroucke ben je aan het juiste adres. Je vindt hier binnendeuren in alle maten en materialen. Houten deuren, glazen deuren, stalen deuren en aluminium deuren, speciaal voor jouw interieur ontworpen en gemaakt.

Wil je een binnendeur met een klassieke uitstraling? Kies dan voor een deur in massief hout? Spreekt de moderne elegantie van een glazen of een stalen deur je meer aan? Geen zorgen, ons aanbod bevat ook moderne deuren. Bij Vandenbroucke vind je zeker en vast de juiste binnendeur.

Inhoudstafel

Binnendeuren prijzen

Een draaideur of een zwaaideur zijn de goedkoopste opties. De prijzen variëren van € 100 tot € 500, afhankelijk van het materiaal en de grootte. Voor een deur van standaardformaat zal je minder geld moeten neerleggen dan wanneer je een deur op maat laat maken.

Draaideuren zijn de meest voorkomende en traditionele deuren. De deuren openen tot ongeveer 160 graden in één richting. Er moet dus goed nagedacht worden over de draairichting en de hoeveelheid vrije ruimte die nodig is.

Binnendeuren prijzen

Zwaaideuren kunnen in twee richtingen openen. Dit type deur wordt vaak gebruikt in drukke openbare ruimtes, zodat iedereen erlangs kan zonder te hoeven wachten op de deur.

Binnendeuren prijzen

Een schuifdeur schuift horizontaal langs een rail, meestal in een muur of naast een andere deur. Ze nemen geen ruimte in beslag door te draaien en zijn ideaal voor kleine kamers of kasten.

Je kan kiezen voor een glazen schuifdeur (helder glas, mat glas, veiligheidsglas…) , een houten schuifdeur (verschillende houtsoorten, massief hout, samengeperste houtvezels, fineer, beuk…), een pvc schuifdeur of een aluminium schuifdeur.

De prijs van een schuifdeur varieert van € 200 tot € 1000 of meer.

Binnendeuren prijzen

Een pivoterende deur draait rond een verticale as in het midden van de deur, in plaats van langs de randen. Hierdoor heeft een pivoterende deur een unieke en moderne uitstraling en zijn er geen grote scharnieren nodig aan de zijkant. Een ideale eyecatcher voor eigentijdse interieurs.

De prijs van een pivoterende deur kan oplopen tot € 2000, afhankelijk van het ontwerp en de gebruikte materialen. 

Binnendeuren prijzen

Prijs per type binnendeuren

MDF is vaak de goedkoopste optie. Een binnendeur uit MDF wordt gemaakt uit houtvezels die samen worden geperst en bijeengehouden via synthetische producten. Daarna wordt de deur bedekt met een dunne laag pvc. 

Aluminium daarentegen wordt meestal gebruikt voor binnendeuren uit het topgamma. Dit komt doordat aluminium een duur materiaal is, een lange levensduur heeft en wordt gebruikt voor producten van hoge kwaliteit.

Binnendeuren prijzen
  • MDF binnendeur: € 30 –  € 250 
  • Houten deur: € 80 – € 3.000 
  • Deur uit metaal/stalen deur/aluminium binnendeur: € 100 – € 1.500
  • Glazen binnendeur: € 150 – € 3.000
  • Pvc binnendeur: € 200 – € 2.000

Afwerking inclusief plaatsing: de juiste keuze

Wil je afgewerkte binnendeuren plaatsen? Voor een professionele plaatsing van je binnendeur kan je rekenen op de ervaren vakmensen van Vandenbroucke. 

Dit bespaart je veel tijd en moeite. Tegelijkertijd geniet je van garantie op zowel de deur als de installatie, waardoor eventuele problemen worden gedekt en opgelost door ons deskundige team.

Het prijskaartje om een binnendeur te laten plaatsen, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type deur, het materiaal, het maatwerk en de complexiteit van de installatie. Over het algemeen kun je verwachten dat de totale kosten voor een binnendeur inclusief montage variëren van €300 tot €1500.

Standaard binnendeuren

Bij standaard binnendeuren van gemiddelde grootte, die gemaakt zijn van hout of samengesteld hout, kunnen de totale kosten inclusief montage beginnen bij ongeveer €300 en oplopen tot €800

Speciale afwerkingen

Voor glazen deuren, pivoterende deuren of deuren met speciale afwerkingen, liggen de kosten hoger, variërend van € 800 tot € 1500.

Bespaar tijd en moeite

Je bent verzekerd van een professionele installatie door een ervaren vakman. Dit bespaart tijd en moeite en is ook nog eens goed voor je gemoedsrust.

Vraag vrijblijvende gratis offertes aan bij Vandenbroucke. Prijzen vergelijken en kiezen voor Vandenbroucke kan je enorm veel geld besparen!

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons