Binnendeur op maat

Home > Blog > Interieur > Binnendeuren > Binnendeur op maat

Een binnendeur op maat: een unieke toevoeging aan je interieur

Binnendeuren creëren sfeer in iedere ruimte. Zoek je een deur die perfect aansluit bij je interieur? Bij Vandenbroucke maken wij iedere binnendeur op maat, geheel naar eigen wens.

Inhoudstafel

Maatwerk voor elk interieur

Ben je een liefhebber van houten deuren, stalen deuren, glazen deuren, gelakte deuren, dubbele deuren of verkies je een stompe deur? Bij Vandenbroucke Hout vind je precies wat je zoekt. Dankzij onze maatwerkoplossingen is het mogelijk om een deur te bestellen die volledig afgestemd is op je eigen wensen en behoeften.

Vraag je je af hoeveel het kost om een binnendeur te laten maken of plaatsen? In dit artikel vertelt Vandenbroucke je alles over de verschillende types, draairichtingen en de gemiddelde prijs van een binnendeur op maat. 

Aanbod binnendeuren

Een houten deur straalt warmte uit. Onze barndeuren worden vervaardigd van massief hout, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een rustieke uitstraling hebben die perfect past bij een landelijk interieur. 

De vlakke panelen met verticale groeven en diagonale stijlen, zijn kenmerkend voor deze houten deuren. Dankzij de brede planken en kruispanelen ademen deze deuren authenticiteit en gezelligheid uit. 

Binnendeur op maat

Een stalen deur heeft een robuuste en industriële uitstraling en is zeer stevig en duurzaam. Deze moderne binnendeuren kunnen gepoedercoat of afgewerkt worden met roestvrij staal.

Binnendeur op maat

Een glazen deur is elegant en modern. Het heldere glas creëert een gevoel van ruimte. Bij Vandenbroucke bieden we ook volledig glazen deuren met gezuurde of gezandstraalde motieven aan. 

Liever meer privacy? Onze schuifdeuren zijn ook verkrijgbaar in mat glas, gekleurd glas of melkglas.

Binnendeur op maat

Persoonlijk advies en begeleiding

Kan je je ogen bijna niet geloven? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Beernem. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bij Vandenbroucke word je begeleid van ontwerp tot plaatsing. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan materialen en afwerkingen, kun je elke deur op maat laten maken. 

Wil je een deur met onzichtbare scharnieren voor een strakke en moderne look? Of een steel look voor een industriële touch? Vandenbroucke staat voor je klaar. 

Ontdek de mogelijkheden

Kies voor maatwerk en creëer de perfecte deur voor iedere ruimte in je huis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van binnendeuren op maat bij Vandenbroucke Hout

Neem dus zeker eens een kijkje op onze website, kom eens langs in onze toonzaal of neem contact met ons op indien je specifieke vragen hebt. 

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons