Houthandel

Home > Blog > Houthandel

Jouw kwalitatieve houthandel in Beernem - Vandenbroucke Hout

Ben jij een particulier op zoek naar het juiste hout om jouw project uit te voeren? Dan ben je bij Vandenbroucke Hout aan het juiste adres! Onze houthandel bevat alles wat jij nodig hebt voor de uitvoering van jouw project. Van hardhout naar planken voor je terras, wij kunnen je helpen. Dankzij Vandenbroucke Hout kan je genieten van echt vakmanschap.

Inhoudstafel

Groot assortiment aan producten

Hoe wij ons onderscheiden van andere houthandels? Simpel: door een ruim assortiment aan kwalitatieve producten te voorzien in jouw buurt. Onze werknemers staan je bij dankzij hun passie voor de job. Jouw zoektocht naar het juiste product stopt bij Vandenbroucke Hout.

Nood aan plaatmateriaal? Bij Vandenbroucke Hout vind je allerlei plaatmaterialen voor verschillende toepassingen. Bij ons vind je bijvoorbeeld samengestelde plaatmaterialen, onderdakplaten, gyproc, Fermacell, Promatect, verlijmde panelen en blokplaten, maar ook melamine, laminaat of fineer om je interieur mee af te werken. Nog op zoek naar ideeën voor je badkamerwand? Volkern platen zijn waterbestendig en een prachtige afwerking.

Voor jouw realisatie heb je misschien timmer- en schrijnwerkhout nodig. Ook dat kan je bij ons vinden! Je kan kiezen tussen Canadese oregon, I-liggers, LVL-R, grenen en vuren hout, massief hout en houtverbindingen. Je interieur afmaken kan je ook met onze producten, met dank aan onze slaglatten, deurlijsten en plinten. 

Tegenwoordig kan je niet meer zonder een goede isolatie. Daarom vind je bij ons kwalitatieve isolatieproducten van Gutex, Acoustix Pan-Terre, Knauf glaswol of rotswol. Voor je gevel kunnen we je verschillende soorten gevelbekleding bezorgen, in hout, kunststof, composiet of Volkern/Rockpanel. 

Tenslotte beschikken we nog over allerlei dakvensters en toebehoren en een groot assortiment aan zoldertrappen.

Ontdek onze andere producten!

Van eik naar Iroko hout, wij kunnen je helpen om de juiste houtsoort te kiezen voor jouw project. Je kan bij ons echter ook terecht voor andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan het juiste tuinhout vinden om tuinmeubelen van te maken, of de juiste producten om jouw houten vloeren te onderhouden. Vertrouw op ons vakmanschap!

Op onze tuinafdeling helpen we je graag om het perfecte materiaal te vinden voor jouw terras, houten afsluiting of tuinscherm. Ook tuinhuizen en carports behoren tot onze specialiteiten. 

Bij hout is het belangrijk dat je alles goed onderhoud om zo jouw vloeren of gevels in de beste conditie te houden. Daarom bieden wij verschillende producten aan om jouw hout in optimale toestand te bewaren. Oliën, beits en reinigingsproducten kan je bij ons kopen. 

Een warme thuis creëren doe je het best met hout in je interieur. Wij helpen je graag met het uitzoeken van vloeren, plafonds, binnendeuren en wanden om van jouw huis een echte thuis te maken. 

Kom ons breed assortiment zelf ontdekken

Wil je onze verschillende houtsoorten zelf eens komen bekijken? Wil je genieten van de expertise van onze werknemers bij het helpen uitkiezen van jouw benodigdheden? Kom dan langs in onze houthandel in Beernem. We geven je advies en kunnen je zelfs maatwerk bezorgen. Eens je je producten gekozen hebt kan je die ook door ons aan huis laten leveren. Bekijk onze openingsuren en kom snel langs!

Deze artikels vind je mogelijks ook interessant:
Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons
Deze artikels vind je mogelijks ook interessant: