Houthandel Oost-Vlaanderen

Home > Blog > Houthandel > Houthandel Oost-Vlaanderen

Houthandel Oost-Vlaanderen | Vandenbroucke

Wanneer je aan Houthandel Vandenbroucke denkt, denk je aan een ruim gamma houtsoorten en een service die je verwachtingen overtreft. Als trotse houthandel en familiezaak hebben we door de jaren heen bewezen dat we dé betrouwbare partner zijn voor alle soorten projecten.

Zowel de ervaren vakman, als de enthousiaste doe-het-zelver, is welkom bij houthandel Vandenbroucke.

Inhoudstafel

Ruime keuze en veelzijdig materiaal

Dankzij onze ruime keuze aan houtsoorten, plaatmateriaal, gevelbekleding, isolatie en toebehoren, vind je altijd wat je zoekt. Ben je op zoek naar een plank in hardhout of tuinhout voor een buitentoepassing? Of twijfel je tussen laminaat en parket voor je interieur? Geen zorgen, wij helpen je graag bij het maken van je keuze. 

Onze grote voorraad zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten op je materiaal, waardoor je meteen aan de slag kunt gaan met je project.

Houthandel Oost-Vlaanderen

Maatwerk en service

Elk project is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. In onze gespecialiseerde zagerij maken, bewerken en schaven wij hout op maat van je project, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.  

Van tuinhuizen en binnendeuren tot houtskeletbouw, wij leveren hout op maat van elk project, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt gaan.

Houthandel Oost-Vlaanderen

Gemakkelijke afhalen of levering aan huis

Wij maken het je graag gemakkelijk. Je kunt ervoor kiezen om je materialen af te halen aan ons magazijn, waar ons vriendelijke personeel je graag helpt met het inladen van je bestelling. Wanneer afhalen geen optie is, bieden wij ook thuisbezorgingsservice aan. Ons team zorgt ervoor dat je bestelling veilig en snel bij je thuis wordt afgeleverd.

Ontdek hier hoe wij aan huis leveren. 

Houthandel Oost-Vlaanderen

Expertise en advies

Houthandel Vandenbroucke is je partner in elk project, groot of klein. Ons team van experts staat klaar om je te helpen met advies en suggesties om ervoor te zorgen dat je project een succes wordt. Wanneer je ons je plannen vertelt, denken wij meteen met je mee. Welke houtsoort is het meest geschikt voor je project? Moet het hout geschaafd of gezaagd worden? Hoeveel schroeven en planken heb je nodig? Zowel de ervaren vakmannen als de beginnende klussers zijn bij ons in goede handen.

Houthandel Oost-Vlaanderen

Bezoek onze houthandel en toonzaal in Beernem, Oost-Vlaanderen, en ontdek waarom wij de eerste keuze zijn voor hout en bouwmaterialen in de regio.

Deze artikels vind je mogelijks ook interessant:
Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons
Deze artikels vind je mogelijks ook interessant: