Houthandel West-Vlaanderen

Home > Blog > Houthandel > Houthandel West-Vlaanderen

Houthandel West-Vlaanderen gezocht? Kom naar Vandenbroucke Hout in Beernem!

Op zoek naar een houthandel in West-Vlaanderen waar je alle benodigdheden voor je volgende DIY-project kan vinden? Wil je als particulier met een passie voor nieuwe projecten wat advies bij het uitkiezen van de juiste houtsoorten? Dan ben je bij Vandenbroucke Hout in Beernem aan het juiste adres! Hout voor de vloer van je woonkamer of hout voor je nieuwste tuinhuis, onze houthandel levert het allemaal.

Inhoudstafel

Vind hout voor al jouw projecten in onze houthandel

Wanneer je aan je eigen project werkt of naar de juiste materialen zoekt voor een nieuwe look voor jouw woning, ga je natuurlijk op zoek naar kwalitatieve materialen. Die vind je in overvloed bij Vandenbroucke Hout! Onze werknemers adviseren je graag over wat het best werkt voor jouw project.

Beginnen doen we met ons kwalitatieve plaatmateriaal. We beschikken over een selectie van onder andere samengestelde plaatmaterialen, onderdakplaten, gyproc, Fermacell, Promatect, verlijmde panelen en blokplaten, maar ook melamineo of laminaat  van Unilin of Vanca  of fineer om je interieur mee af te werken. Onze waterbestendige Volkern platen zijn perfect om je badkamer mee af te werken.

Voor om het even welke constructie heb je nood aan degelijk timmer- en schrijnwerkhout. Maak je keuze tussen Canadese oregon, I-liggers, LVL-R, grenen en vuren hout, massief hout en houtverbindingen. Bovendien kan je bij ons plinten, slaglatten en deurlijsten verkrijgen.

Je woning beschermen tegen de natuurverschijnselen doe je het best met onze kwalitatieve isolatie uit Gutex, Acoustix Pan-Terre, glaswol of rotswol of met onze prachtige gevelbedekking. Om de finishing touches in je woning aan te brengen, voorzien we ook nog geweldige dakvensters en toebehoren én zoldertrappen in alle vormen en maten. 

Waar we je nog bij kunnen helpen

In onze showroom vind je niet alleen maar hout voor de grote DIY-projecten waar je misschien aan denkt. Door de passie van onze werknemers voor allerlei soorten hout kunnen we je namelijk ook advies geven over het gebruik van hout in je interieur of tuin. Wij zijn helemaal klaar om jou te helpen!

Niets zegt ‘warme thuis’ zoals een prachtige houten vloer. Op onze interieurafdeling vind je heel wat verschillende vloeren om jouw huis mee op te fleuren. We voorzien je ook in bijpassende deuren, plafonds en zelfs wanden. Reken op het advies van onze werknemers! 

Op de tuinafdeling helpen we je graag om de materialen te vinden die passen bij jouw tuin. Een houten afsluiting, terras of tuinscherm moet namelijk bij je tuin én bij je woning passen. Bovendien kunnen we je helpen met het zoeken naar de perfecte materialen voor jouw carport of tuinhuis. Die komen we ook graag bij jou thuis leveren. 

Wanneer het op houten materialen aankomt, is goed onderhoud erg belangrijk. Met de juiste beitsen, oliën en reinigingsproducten hou je je interieur of exterieur in optimale conditie. Wij adviseren je graag over hoe je je materialen kan beschermen tegen kleurverlies, krassen of vocht.  

Kwalitatieve houthandel West-Vlaanderen: Vandenbroucke Hout!

Wil jij graag genieten van goed advies en fantastische producten? Kom dan langs in onze houthandel in Beernem! Bij Vandenbroucke Hout vind je zeker wat je zoekt. Heb je je producten gevonden, maar krijg je ze niet makkelijk in de auto? Geen probleem! Wij leveren ook aan huis.

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons