Houthandel Ruddervoorde

Home > Blog > Houthandel > Houthandel West-Vlaanderen > Houthandel Ruddervoorde

Houthandel Ruddervoorde: hout met kwaliteit

Ontdek de hoogwaardige houtmaterialen van Vandenbroucke Hout, dé houthandel die al 85 jaar lang hun West-Vlaamse klanten voorziet van allerlei soorten hout. Of u nu bezig bent met bouw- of renovatieprojecten, wij bieden duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig hout voor al uw behoeften.

Inhoudstafel

Waarom voor ons kiezen

Vandenbroucke Hout blinkt uit met een ruim assortiment aan houtsoorten. Van klassiek eikenhout tot veelzijdig iroko en stevig hardhout, ons assortiment biedt de perfecte houtproducten voor uw project. Laat u inspireren door de producten in onze toonzaal, aangepast aan de laatste trends.

Onze werknemers selecteren zorgvuldig alleen het beste hout dat voldoet aan strenge normen. Vertrouw op de duurzaamheid, sterkte en esthetische waarde van onze materialen. Deze gaan levenslang mee dankzij de juiste onderhoudsproducten, en geven uw project wat extra cachet.

Of het nu gaat om het selecteren van de juiste houtsoort, het bepalen van de juiste afmetingen of het bespreken van specifieke projectvereisten, wij bieden persoonlijk advies op maat.

Bestel houtproducten op maat dankzij onze handige zaagservice. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat het hout precies de juiste afmetingen heeft voor uw project, waarmee u zowel tijd als moeite bespaart. U kan uw bestelling afhalen in ons magazijn of laten bezorgen.

Aangeboden diensten in Ruddervoorde

Timmer- of schrijnwerkhout is geschikt voor zowel constructie als afwerking en staat bekend om zijn duurzaamheid.

Ons team helpt u graag bij het kiezen van het juiste plaatmateriaal voor uw constructie of afwerking.

De uitstraling van uw gebouw wordt deels bepaald door uw gevelbekleding. Ons team zorgt voor deskundig advies, zodat u de juiste keuze maakt die past bij uw stijl.

Bij ons vindt u thermische, akoestische isolatie en natuurlijke ecologische isolatie op basis van houtvezels. Onze experts adviseren u over de soort isolatie die het beste aansluit bij uw project. Elk type isolatie is zowel beschikbaar voor particulieren als voor professionelen.

Onze houthandel biedt dakvensters en lichtstraten aan van verschillende fabrikanten. Wij zorgen voor thermisch-isolerende en geluidswerende beglazing van de hoogste kwaliteit voor uw comfort.

Wij leveren zoldertrappen van het merk FAKRO. De meest courante maten hebben we op voorraad, en andere formaten kunnen zeker besteld worden.

Neem contact met ons op

Bezoek onze houthandel persoonlijk en ontdek wat Vandenbroucke Hout te bieden heeft. Bekijk ons uitgebreide assortiment, profiteer van deskundig advies en laat u inspireren door de vele mogelijkheden van onze hoogwaardige producten. Voor meer informatie over onze diensten en openingsuren kan u terecht op onze website.

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons