Houthandel Brugge

Houthandel Brugge: vertrouw op Vandenbroucke Hout

Welkom bij Vandenbroucke Hout, de houthandel die u voorziet van hoogwaardig houtmateriaal voor al uw bouw- en renovatieprojecten. Al 85 jaar lang leveren we kwaliteitshout aan onze gewaardeerde klanten in regio Beernem, maar ook in Brugge, West-Vlaanderen. Iedereen die op zoek is naar duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig hout kan bij ons terecht!

Inhoudstafel

Waarom kiezen voor Vandenbroucke Hout

Bij Vandenbroucke Hout begrijpen we dat elk project uniek is, en ook een specifieke houtsoort vereist. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan houtsoorten, variërend van klassiek eikenhout tot veelzijdig iroko en warm beukenhout. Of u nu bouwt, renoveert of een creatief doe-het-zelfproject plant, ons assortiment beschikt over de perfecte houtoplossingen voor al uw projecten. Ook onze toonzaal wordt jaarlijks aangepast aan de nieuwe trends en producten binnen de houtsector. Op die manier blijft ons aanbod up to date.

Bij Vandenbroucke Hout selecteren we zorgvuldig alleen het beste hout dat voldoet aan strenge normen. Hierdoor kunt u vertrouwen op de duurzaamheid, sterkte en esthetische waarde van ons hout. Dankzij de juiste onderhoudsproducten gaan onze materialen levenslang mee. Onze producten zijn niet alleen functioneel maar zorgen ook voor een vleugje natuurlijke schoonheid bij uw project. Daarnaast garanderen wij een gedetailleerde afwerking van elk product. Of het nu gaat om houten gevelbekleding of parket, onze producten zullen beantwoorden aan uw verwachtingen.

Bij het kiezen van het juiste hout voor uw project is het essentieel om deskundig advies te krijgen. Ons team van ervaren houtexperts staat altijd klaar om u te begeleiden. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste houtsoort, het bepalen van de juiste afmetingen of het bespreken van specifieke projectvereisten, wij bieden persoonlijk advies aan op maat. Na enkele analyses van de plannen van uw project bepalen we welke materialen u nodig heeft. Dit gebeurt telkens in samenspraak met een bouwheer en architect.

Bij Vandenbroucke Hout bieden we op maat gemaakte oplossingen voor uw volgende bouwproject. Daarom bieden we een handige zaagservice aan. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat het hout precies de juiste afmetingen heeft voor uw project, wat tijd en moeite bespaart. 

Houthandel in Brugge

Ontdek de diensten die wij als houthandel aanbieden in de regio van Brugge.

Heeft u plannen voor bouw- of renovatiewerken? Dan is timmer- of schrijnwerkhout een must. Dit hout  is zowel geschikt voor constructie als afwerking  en is bovendien erg duurzaam.

We staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste plaatmateriaal voor uw constructie of afwerking.

Hoe u uw gevel bekleedt, bepaalt deels de uitstraling van uw gebouw. Ons team zorgt voor deskundig advies zodat u de juiste keuze maakt.

Bij ons kan u terecht voor thermische, akoestische isolatie en natuurlijke ecologische isolatie op basis van houtvezels. Vraag aan onze experts welk type isolatie het best aansluit bij uw project.

Bij Vandenbroucke Hout bieden we dakvensters en lichtstraten van verschillende fabrikanten. We hebben aandacht voor uw comfort en zorgen voor de thermisch-isolerende en geluidswerende beglazing van de hoogste kwaliteit.

Wij bieden zoldertrappen aan van het merk FAKRO. De meest courante maten hebben we op stock, andere formaten kunnen zeker besteld worden.

 

Neem contact met ons op

Kom onze houthandel persoonlijk bezoeken en ontdek wat Vandenbroucke hout te bieden heeft. Bekijk ons uitgebreide assortiment, profiteer van deskundig advies en laat u inspireren door de vele mogelijkheden van ons hoogwaardige hout. Voor meer informatie over onze diensten en openingsuren kan u een kijkje nemen op onze website.

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons