Houthandel Wingene

Home > Blog > Houthandel > Houthandel West-Vlaanderen > Houthandel Wingene

Houthandel Wingene: Vandenbroucke, uw houtexpert

Welkom bij Vandenbroucke Hout, het West-Vlaamse bedrijf met een grote liefde voor hout. Al 85 jaar leveren wij duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig houtmateriaal aan onze gewaardeerde klanten, ook in Wingene. Als klant kan u bij onze houthandel terecht voor deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen voor al uw projecten.

Inhoudstafel

Waarom kiezen voor Vandenbroucke

Ontdek ons brede scala aan houtsoorten, waaronder stevig hardhout, warme beuk of praktisch brandhout. Of u nu bouwt, renoveert of een creatief doe-het-zelfproject plant, ons assortiment biedt diverse geschikte houtoplossingen.

Wij leveren duurzaam, esthetisch hout van de beste kwaliteit, dat met de juiste onderhoudsproducten een leven lang meegaat. 

Ons team van ervaren houtexperts beschikt over de nodige kennis en staat paraat om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste houtsoort, het bepalen van afmetingen en het bespreken van specifieke projectvereisten.

Onze klanten kunnen ook onze handige zaagservice gebruiken. U kan uw op maat gemaakte balken of ander hout laten bezorgen of afhalen in ons magazijn.

Onze diensten in Wingene

Ons hout is geschikt voor bouw- en renovatiewerken, zowel voor constructie als afwerking. Ook tuinhout behoort tot deze categorie.

Wij bieden u deskundige hulp aan bij het kiezen van het juiste plaatmateriaal voor uw constructie of afwerking.

Ons team begeleidt u bij het maken van de juiste keuze voor de bekleding van uw gevel.

Voor thermische, akoestische en natuurlijke ecologische isolatie op basis van houtvezels, kan u bij ons terecht.

Ontdek ons aanbod aan dakvensters met thermisch-isolerende en geluidswerende beglazing van de hoogste kwaliteit.

We beschikken over een uitgebreid aanbod van FAKRO-zoldertrappen, met de courante maten op voorraad. Heeft u een ander formaat nodig? Bestel het specifieke formaat en ontvang de zoldertrap van uw dromen.

Contacteer ons

Laat u inspireren door de mogelijkheden van ons hoogwaardige hout en bezoek Houthandel Vandenbroucke. Voor meer info over onze diensten en openingsuren kunt u onze website raadplegen. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Vul uw gegevens in het contactformulier in, en wij helpen u zo snel mogelijk verder. 

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons