Houthandel Oostkamp

Home > Blog > Houthandel > Houthandel West-Vlaanderen > Houthandel Oostkamp

Houthandel Oostkamp: kwaliteitshout bij Vandenbroucke

Welkom bij  houthandel Vandenbroucke Hout, de West-Vlaamse houthandel die hoogwaardig houtmateriaal levert voor al uw bouw- en renovatieprojecten. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over een tevreden klantenbestand, en dat willen we nu graag uitbreiden naar regio Oostkamp. Of u nu op zoek bent naar duurzaam, betrouwbaar of veelzijdig hout, bij ons bent u aan het juiste adres!

Inhoudstafel

Waarom kiezen voor Vandenbroucke Hout

Elk project vraagt om een ander houttype. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse houtsoorten, van klassiek eikenhout tot veelzijdig iroko en warm beukenhout. Of u nu bouwt, renoveert of aan een creatief doe-het-zelfproject begint, wij hebben de perfecte houtoplossing voor al uw projecten. Daarnaast passen we onze toonzaal jaarlijks aan volgens de nieuwste trends en producten binnen de houtsector. Zo blijft ons aanbod up to date.

Wij selecteren zorgvuldig alleen het beste hout dat voldoet aan strenge normen. Vertrouw op de duurzaamheid, sterkte en esthetische waarde van ons hout, dat dankzij de juiste onderhoudsproducten een leven lang meegaat. Onze producten zijn naast functioneel ook visueel aantrekkelijk, wat zorgt voor een project met wat extra cachet. Daarnaast garanderen wij een gedetailleerde afwerking van elk product. Of het nu gaat om houten gevelbekleding of het aanleggen van parket, wij doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen.

Ons team van ervaren houtexperts staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste houtsoort, het bepalen van afmetingen en het bespreken van specifieke projectvereisten. Wij bieden u persoonlijk advies op maat aan na een grondige analyse van uw projectplannen.

Profiteer van onze handige zaagservice voor op maat gemaakte houtoplossingen, waarmee u zowel tijd als moeite bespaart.

Ontdek onze diensten in Oostkamp

Ontdek de diensten die wij als houthandel aanbieden in regio Oostkamp:

Ons timmer- en schrijnwerkhout is geschikt voor bouw- en renovatiewerken, en dat zowel voor constructie als voor afwerking.

Wij bieden deskundige hulp aan bij het kiezen van het juiste plaatmateriaal voor uw constructie of afwerking.

De keuze van de gevelbekleding bepaalt mee de uitstraling van uw gebouw. Bij ons krijgt u uitgebreid advies bij het kiezen van de bekleding van uw gevel.

Bij Vandenbroucke Hout kan u terecht voor thermische, akoestische en natuurlijke ecologische isolatie op basis van houtvezels.

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal voor ons aanbod aan dakvensters. Wij voorzien u van thermisch-isolerende en geluidswerende beglazing van de hoogste kwaliteit.

We bieden zoldertrappen aan van het merk FAKRO. De courante maten hebben we telkens op voorraad, specifieke formaten zijn beschikbaar op bestelling.

Neem contact met ons op

Bezoek onze houthandel, ontdek ons assortiment en laat u inspireren door de mogelijkheden van ons hoogwaardige hout. Voor meer informatie over onze diensten en openingsuren kunt u onze website raadplegen.

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons