Houthandel Beernem

Home > Blog > Houthandel > Houthandel West-Vlaanderen > Houthandel Beernem

Uw partner in kwaliteitshout in Beernem

Welkom bij Houthandel Vandenbroucke, uw betrouwbare partner voor hoogwaardig hout in Beernem. Met trots bieden wij al 85 jaar lang duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig houtmateriaal aan onze gewaardeerde klanten. Als dé houthandel in België, West-Vlaanderen staan wij bekend om ons uitgebreide assortiment, deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen voor al uw bouw- en renovatieprojecten.

Inhoudstafel

Waarom kiezen voor houthandel Vandenbroucke in Beernem

Ontdek ons breed scala aan houtsoorten, waaronder klassiek eikenhout, veelzijdig iroko en warm beukenhout. Of u nu bouwt, renoveert of een creatief doe-het-zelfproject plant, ons assortiment biedt allerlei geschikte houtoplossingen.

Wij selecteren zorgvuldVertrouw op de duurzaamheid, sterkte en esthetische waarde van ons hout, dat met de juiste onderhoudsproducten een leven lang meegaat.

Ons team van ervaren houtexperts staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste houtsoort, het bepalen van afmetingen en het bespreken van specifieke projectvereisten. Wij analyseren uw projectplannen en raden u de juiste producten aan.

Onze houthandel beschikt over een handige zaagservice. Maak gebruik van onze op maat gemaakte houtoplossingen, waarmee u tijd en moeite bespaart.

Onze diensten

Onze producten zijn geschikt voor bouw- en renovatiewerken, zowel voor constructie als afwerking. Ook tuinhout valt binnen deze categorie.

Wij bieden deskundige hulp bij het kiezen van het juiste plaatmateriaal voor uw constructie of afwerking.

Ontvang de deskundige raad van onze experts voor de juiste keuze voor de bekleding van uw gevel.

houthandel Beernem

Ook voor thermische, akoestische en natuurlijke ecologische isolatie op basis van houtvezels kan u bij ons terecht. Elk type isolatie is zowel beschikbaar voor bedrijven als voor particulieren.

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal voor ons aanbod aan dakvensters. Wij voorzien u van thermisch-isolerende en geluidswerende beglazing van de hoogste kwaliteit.

We bieden zoldertrappen aan van het merk FAKRO. De meest courante maten zijn op voorraad, specifieke formaten zijn beschikbaar op bestelling.

Neem contact met ons op

Laat u inspireren door de mogelijkheden van ons hoogwaardige hout en bezoek houthandel Vandenbroucke. Voor meer informatie over onze diensten en openingsuren kunt u onze website raadplegen. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Vul uw gegevens in in het contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons