Houthandel Tielt

Houthandel Tielt: heb vertrouwen in hout

Welkom bij Vandenbroucke, de West-Vlaamse speciaalzaak met een passie voor hout. Of u nu op zoek bent naar hardhout, zachthout, plaatmateriaal of tuinhout, bij houthandel Vandenbroucke vindt u alles onder één dak.

Inhoudstafel

Waarom kiezen voor Vandenbroucke

Bij Vandenbroucke Hout begrijpen we dat elk project uniek is, en ook een specifieke houtsoort vereist. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan houtsoorten, variërend van klassiek eikenhout tot veelzijdig iroko en warm beukenhout. Of u nu bouwt, renoveert of een creatief doe-het-zelfproject plant, wij hebben het juiste hout voor al uw projecten. Ook onze toonzaal wordt jaarlijks aangepast aan de nieuwe trends en producten binnen de houtsector. Op die manier blijft ons aanbod up to date.

Bij Vandenbroucke hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom selecteren we zorgvuldig al onze houtsoorten, zodat u verzekerd bent van materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Ons team van ervaren houtexperts staat altijd klaar om u te helpen. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste houtsoort, het bepalen van de juiste afmetingen of het bespreken van specifieke projectvereisten, wij bieden persoonlijk advies aan op maat.

Naast ons uitgebreide standaardassortiment bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor al uw houten projecten. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, profileringen of behandelingen, onze houtzagerij zorgt voor hout dat voldoet aan uw verwachtingen. U kan terecht in onze houthandel voor de afhaling van uw maatwerk, maar levering is zeker ook een mogelijkheid. 

Onze diensten in Tielt

Heeft u plannen voor bouw- of renovatiewerken? Kom langs in houthandel Vandenbroucke voor de geschikte planken, platen of hardhout, we hebben het allemaal ter beschikking. Ons materiaal is zowel geschikt voor constructie als voor afwerking en is bovendien erg duurzaam.

Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste plaatmateriaal voor de constructie of afwerking op uw werf.

Welke gevelbekleding gebruikt wordt, bepaalt deels de uitstraling van uw gebouw. Ons team zorgt voor deskundig advies zodat u de juiste keuze maakt.

Bij ons kan u terecht voor thermische, akoestische isolatie en natuurlijke ecologische isolatie op basis van houtvezels. Elk type isolatie is zowel beschikbaar voor bedrijven als voor particulieren.

Bij Vandenbroucke Hout hebben we dakvensters en lichtstraten van verschillende fabrikanten. We hebben aandacht voor uw comfort en zorgen voor de thermisch-isolerende en geluidswerende beglazing van de hoogste kwaliteit.

Als houthandel bieden wij ook houten zoldertrappen aan van het merk FAKRO. De meest courante maten hebben we op voorraad, voor andere formaten kan u een bestelling plaatsen.

Contacteer Ons

Bent u op zoek naar kwalitatief hout in Tielt? Neem dan contact op met houthandel Vandenbroucke voor deskundig advies en een uitgebreid assortiment aan houtproducten. Neem een kijkje op onze site voor meer informatie over onze diensten en openingsuren.

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons