Houthandel Aalter

Houthandel Aalter | Vandenbroucke

Bij houthandel en familiebedrijf Vandenbroucke staan kwaliteit en service centraal. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring zorgen wij voor een uitgebreid assortiment aan houtsoorten in Oost-Vlaanderen.

Zowel ervaren vakmannen, als doe-het-zelvers zijn welkom bij Vandenbroucke om materiaal te halen voor hun tuinhuis, poolhouse, terras, tafels, bijgebouwen…

Inhoudstafel

Veelzijdig assortiment en grote voorraad

In ons veelzijdig assortiment van houtsoorten, plaatmateriaal, gevelbekleding, isolatie, zoldertrappen, dakvensters en toebehoren, vind je altijd wat je zoekt. Zie je de bomen door het bos niet meer en twijfel je tussen de verschillende soorten planken? Geen zorgen, wij helpen je graag bij het maken van je keuze. 

Onze grote voorraad zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kunt gaan en dat de bouw van je project geen vertraging oploopt. 

Maatwerk en klantgerichte service

Elk project, groot of klein, vereist een persoonlijke aanpak. We zijn gespecialiseerd in het produceren, bewerken en schaven van hout. Wij brengen alles voor je in orde in ons atelier, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt.

Houthandel Aalter

Gemakkelijke afhaal- of thuisbezorgservice

We maken het je graag gemakkelijk. Je kunt ervoor kiezen om je materialen af te halen aan ons magazijn, waar ons personeel je graag helpt met het inladen van je bestelling. 

Krijg je je materialen liever thuisbezorgd? Bestel je materialen en ons team zorgt ervoor dat je bestelling veilig en snel bij je thuis wordt afgeleverd.

Ontdek hier hoe wij aan huis leveren. 

Deskundig advies en ondersteuning

Bij Houthandel Vandenbroucke staan we voor je klaar, ongeacht de omvang van je project.

Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te begeleiden, zodat je project een succes wordt. Of je nu op zoek bent naar het juiste type hout voor je project, advies nodig hebt over bewerkingen of hulp wilt bij het bepalen van de benodigde materialen, we zijn er om je te helpen.

Houthandel Eeklo

Onze showroom

We heten je graag welkom in onze showroom in Beernem, Oost-Vlaanderen. Maak kennis met een greep uit ons ruime aanbod aan timmer- en schrijnwerkhout, plaatmateriaal, gevelbekleding, isolatie, dakvensters en zoldertrappen en vind een antwoord op al je vragen.

 

De toonzaal is vrij toegankelijk zonder afspraak. Als je toch een afspraak maakt, ben je er zeker van dat er een adviseur ter beschikking zal zijn om je te helpen.

Een afspraak vastleggen om onze producten te komen bekijken, kan via het contactformulier op onze website. 

Openingsuren showroom/magazijn: 

  • Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 – 12.00 u. en 13.00 – 18.00 u.
  • Zaterdag: 8.45 – 12.00 u.
  • Zon- en feestdagen gesloten

Tot dan!

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons