Houthandel Ruiselede

Home > Blog > Houthandel > Houthandel West-Vlaanderen > Houthandel Ruiselede

Houthandel Ruiselede: kwaliteitshout bij Vandenbroucke

Ontdek de hoogwaardige houtproducten van Vandenbroucke Hout, het West-Vlaamse bedrijf dat al 85 jaar hoogwaardig houtmateriaal levert aan klanten in Ruiselede en omgeving. Voor al uw bouw- of renovatieprojecten, groot of klein, kan u bij onze houthandel terecht!

Inhoudstafel

Waarom voor ons kiezen

Elk project is uniek, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment houtsoorten aan, waaronder stevig hardhout, warme eik of praktisch brandhout. Ongeacht de soort hout die u zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook onze toonzaal wordt jaarlijks aangepast aan nieuwe trends en producten, waardoor ons aanbod up-to-date blijft.

Wij bieden u hout van de beste kwaliteit, dat voldoet aan strenge normen. Vertrouw op de duurzaamheid, sterkte en esthetische waarde van ons hout, dat met de juiste onderhoudsproducten lang meegaat. Onze gedetailleerde afwerking garandeert niet alleen functionaliteit maar zorgt ook voor harmonie in uw project.

Bij het kiezen van het juiste hout is deskundig advies noodzakelijkl. Onze ervaren houtexperts staan klaar om u te begeleiden, van het kiezen van de juiste houtsoort tot het bepalen van de juiste afmetingen. Wij bieden persoonlijk advies op maat, helemaal aangepast aan uw plannen.

Profiteer van onze handige zaagservice voor op maat gemaakte houtoplossingen, waarmee u zowel tijd als moeite bespaart. U kan uw op maat gemaakte producten laten bezorgen of afhalen in ons magazijn.

Onze diensten in Ruiselede

De geschikte soort hout voor bouw- en renovatiewerken, en dat zowel voor constructie als afwerking.

Ons team helpt u bij het kiezen van het juiste plaatmateriaal voor uw constructie of afwerking.

Deskundig advies voor de juiste keuze voor de bekleding van uw gevel.

Voor thermische, akoestische isolatie en natuurlijke ecologische isolatie op basis van houtvezels kan u bij ons terecht.

In onze toonzaal kan u kennis maken met verschillende merken dakvensters met thermisch-isolerende en geluidswerende beglazing.

Bij Vandenbroucke hebben we een uitgebreid aanbod aan FAKRO-zoldertrappen, met de courante maten op voorraad. Een ander formaat nodig? Bestel het specifieke formaat en kom het afhalen of laat het thuis bezorgen.

Neem contact met ons op

Bezoek onze houthandel en ontdek het uitgebreide assortiment, profiteer van deskundig advies en laat u inspireren door de mogelijkheden van ons hoogwaardige hout. Voor meer informatie over onze diensten en openingsuren kan u een kijkje nemen op onze website.

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons