Unilin dakelementen

Home > Blog > Houthandel > Isolatie > Dakplaten met isolatie > Unilin dakelementen

Kwaliteitsvol isoleren met unilin dakelementen

Welkom bij Vandenbroucke Hout, uw vertrouwde houthandel en leverancier van hoogwaardige, geïsoleerde dakplaten. Als toonaangevende houthandel staan we bekend om ons uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen van topkwaliteit, waaronder de duurzame en efficiënte unilin dakelementen. Of u nu bouwt, renoveert of een nieuwbouwproject plant, onze elementen bieden de perfecte oplossing voor een stevig, goed geïsoleerd en snel te installeren dak.

Inhoudstafel

Wat zijn unilin dakelementen?

Unilin dakelementen zijn prefab dakpanelen die bestaan uit een combinatie van isolatiemateriaal en een onderdakplaat, zoals OSB (Oriented Strand Board) of multiplex. Deze panelen zijn ontworpen om snel en eenvoudig te worden geïnstalleerd, waardoor ze ideaal zijn voor al uw projecten. Deze toepassing is ook ideaal voor constructies die grote overspanningen vereisen, zoals hellende daken met gordingen. Dankzij de hoogwaardige isolatie bieden unilin dakelementen een uitstekende thermische en akoestische isolatie, waardoor uw gebouw comfortabeler en energiezuiniger wordt.

Voordelen van unilin dakplaten:

Dankzij de prefab constructie kunnen unilin dakplaten snel en efficiënt worden geïnstalleerd, wat tijd en kosten bespaart tijdens de bouw of renovatie van een dak.

De hoge isolatiewaarde van unilin dakplaten zorgt voor een betere thermische en akoestische isolatie van het gebouw, waardoor energiekosten worden verlaagd en het wooncomfort wordt verhoogd. 

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze een duurzame en betrouwbare oplossing zijn voor uw dakconstructie.

Bij Vandenbroucke Hout worden unilin dakelementen op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op de specificaties en afmetingen van uw project. Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, unilin is voor beiden geschikt.

Door te kiezen voor dakisolatie draagt u bij aan een duurzamere bouwsector, aangezien deze panelen zijn vervaardigd met respect voor het milieu en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid.

Waarom kiezen voor Vandenbroucke Hout?

Bij Vandenbroucke Hout streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige bouwmaterialen die voldoen aan hun verwachtingen. Met onze jarenlange ervaring, expertise en toewijding aan kwaliteit kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste unilin dakelementen voor uw project. Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces, van productselectie tot installatie.

Contacteer ons

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze uitgebreide collectie unilin dakelementen. Of u nu een aannemer, architect of doe-het-zelver bent, bij Vandenbroucke Hout vindt u de bouwmaterialen die u nodig heeft om uw project te realiseren. Ontdek de vele mogelijkheden met onze unilin dakelementen van topkwaliteit.

Toonzaal
Kom langs in onze toonzaal of contacteer ons